مرغش پریده، یک غذای مازنی خوش طعم

به گزارش وبسایت دانشجویی، کرک بپرس به زبانی مازنی یعنی مرغش پریده و یک غذای سنتی و محلی به شمار میرود که در تهیه آن از گوشت و مرغ استفاده نشده است.

مرغش پریده، یک غذای مازنی خوش طعم

کِرک بَپِرس یکی از غذاهای مازنی بسیار خوشمزه است و شما می توانید این غذای خوشمزه و گیاهی را به راحتی در خانه تهیه کنید. شما می توانید به راحتی این غذای متفاوت ایرانی را برای شام یا ناهار تهیه کنید. شما می توانید کرک بپرس را به همراه ماست و خیار یا نازخاتون و سبزی خوردن میل کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کرک بپرس

  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • گوجه فرنگی 6 عدد
  • غوره 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • بادمجان 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه کرک بپرس

مرحله اول

ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید. داخل مخلوط آب و نمک بگذارید و 20 دقیقه زمان دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته گردد. سپس داخل کمی روغن سرخ کنید تا بپزد و طلایی گردد. بادمجان های سرخ شده را کنار بگذارید.

مرحله دوم

ابتدا پیاز را پوست بگیرید را و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک گردد. کمی روغن بریزید و به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. سپس سیر پوره شده را نیز به همراه پیاز کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد.

مرحله سوم

در ادمه گوجه فرنگی ها را بشویید و رنده ریز بزنید. می توانید به همراه غذاساز یا گوشتکوب برقی هم گوجه ها را میکس کنید تا پوره گردد. حالا پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده گردد. سپس باید غوره را به عنوان چاشنی اضافه کنید.

مرحله چهارم

در ادامه باید به ازای هر نفر یک تخم مرغ بشکنید، ولی اصلا نباید هم بزنید و بگذارید وسط مواد خودش را بگیرد. می توانید چند دقیقه در تابه را بگذارید، در پایان داخل دیس بکشید و به همراه بادمجان های سرخ شده دور ظرف را تزیین کنید. اگر به غذاهای نو علاقه دارید، یک غذای خوشمزه و مقرون به صرفه با تن ماهی را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کرک بپرس

  • می توانید برای تزیین سیب زمینی سرخ نموده و فلفل دلمه نیز بریزید.
  • از کمی رب برای خوش رنگ تر شدن هم می توانید بهره ببرید.
  • برای چاشنی می توانید آلوچه یا آلو ترش یا آب غوره نیز بریزید.
  • بادمجان های کشیده و قلمی را سرخ کنید تا تخم کمتری داشته باشد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی 5 نکته مهم برای پخت آبگوشت جاافتاده را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 25 دی 1401 بروزرسانی: 25 دی 1401 گردآورنده: nbdfars.ir شناسه مطلب: 1030

به "مرغش پریده، یک غذای مازنی خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرغش پریده، یک غذای مازنی خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید