طرز تهیه کاسرول تن ماهی ؛ سازگار با رژیم کتوژنیک
به گزارش وبسایت دانشجویی، غذاهای کتویی شاید کربوهیدرات نداشته باشند، اما به خاطر چربی فراوانشان اغلب خوش طعم و سیر کننده هستند. در این مطلب طرز تهیه کاسرول تن ماهی را به شما آموزش می دهیم. غذایی که تنها در نیم ساعت آماده می گردد و به خاطر مایونز و پنیر پارمسان فراوانی که دارد، خوش طعم است و ظاهر خوشایندی هم دارد.
مواد لازم برای تهیه کاسرول تن ماهی
- کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله خرید آنلاین 50 گرم
- پیاز زرد یک عدد
- فلفل سبز یک عدد
- ساقه کرفس 150 گرم
- تن ماهی یک قوطی
- سس مایونز کاله خرید آنلاین یک فنجان
- پودر پنیر پارمسان کاله 100 گرم
- فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- برگ اسفناج 100 گرم
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کاسرول تن ماهی
مرحله اول
در طرز تهیه کاسرول تن ماهی قبل از آماده کردن مواد اولیه ضروری است ابتدا فر را روشن کنید. دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. در همین فاصله، پیاز را ریز خرد کنید و همراه با فلفل و کرفس نگینی، در کره تفت دهید. حتما می دانید که در زمان تفت دادن مواد، باید آنها را به ترتیب سختی شان در تابه بریزید. سپس این مواد را با نمک طعم دار کنید. اگر می خواهید غذایتان تند تر گردد، می توانید کمی فلفل سیاه هم روی آن بپاشید.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه کاسرول تن ماهی، تن ماهی را 15 دقیقه بجوشانید تا خطر وجود یک باکتری کشنده در آن از بین برود. سپس ماهی تن را در یک ظرف با سس مایونز، پنیر پارمسان و فلفل قرمز مخلوط نموده و همراه با مواد تفت داده شده در ظرف نسوز بریزید. روی مواد را صاف کنید آنها را در فر قرار دهید. برای 15 تا 20 دقیقه منتظر بمانید و وقتی روی مواد طلایی شد، ظرف را از فر بیرون بیاورید. در زمان سرو برگ های اسفناج جوان و یک قاشق روغن زیتون را روی کاسرول تن ماهی بریزید.
منبع: کتاب کاله