جوجه کباب با سس مایونز مثل رستوران میشه اگر این 13 نکته رو بدونی!

به گزارش وبسایت دانشجویی، جوجه کباب مرینیت شده با سس مایونز یکی از تردترین انواع روش های پخت جوجه کباب است که بافت لطیف و طعم فوق العاده ای دارد. اگر می خواهید یک درست کنید، استفاده از سس مایونز در مواد مرینیت را نباید فراموش کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز به روش های مختلف، نکات پخت و رازهای خوشمزه شدن جوجه با مایونز را به شما آموزش خواهیم داد.

جوجه کباب با سس مایونز مثل رستوران میشه اگر این 13 نکته رو بدونی!

طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز در یک نگاه

برای تهیه جوجه کباب با مایونز، مرغ را به تکه های نه خیلی درشت و نه خیلی ریز، خرد کنید و بشویید. جوجه ها را آبکش کنید و بعد از اینکه آب خود را از دست دادند در یک کاسه بریزید. به مرغ ها، پیاز خرد شده، سیر خرد شده، ماست، سس مایونز، سس کچاپ، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه های دلخواه بزنید. جوجه ها را با مواد مرینیت مخلوط کنید تا روی آنها را بپوشاند.

روی جوجه ها را بپوشانید و به مدت 2 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس جوجه ها را به سیخ بزنید و آنها را روی غال کباب کنید یا در فر یا تابه، بپزید. در اواخر پخت جوجه ها، روی آنها را با زعفران و کره، رومال کنید. جوجه های مایونزی که آماده شدند، آنها را با برنج یا نان میل کنید.

شما می توانید میزان مواد اولیه، مراحل و جزییات طرز تهیه جوجه کباب با مایونز را در ادامه این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب مایونزی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سینه مرغ500 گرم (یا یک مرغ کوچک کامل)
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
ماست (همزده یا چکیده)نصف لیوان فرانسوی دسته دار
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد درشت (یا یک قاشق غذاخوری پودر پیاز)
سیر2 حبه (یا نصف قاشق چای خوری پودر سیر)
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان دلخواه (اختیاری)
زعفران (دم نموده غلیظ)2 قاشق غذاخوری
کره20 گرم
گوجه فرنگی، فلفل دلمه یا فلفل سبزبرای کباب کردن با جوجه
سیخ کباب و ذغال کبابیبرای کباب کردن جوجه با مایونز
برنج یا نانبرای سرو با جوجه کباب مایونزی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان استراحت جوجه با سس مایونز: 6 تا 8 ساعت

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت جوجه مایونزی: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز

برای طرز تهیه جوجه کباب مایونزی با طعم فوق العاده کافی است به مواد مرینیت، میزانی یا اضافه کنید. برای درست کردن جوجه با سس مایونز، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

مرحله اول: مرغ را آماده کنید

در ابتدا برای تهیه جوجه کباب با سس مایونز و ماست، مرغ را بشویید و در مقدار های جوجه ای خرد کنید. اگر فقط از سینه مرغ استفاده می کنید، در تکه های 3 در 5 سانتی متری (نه خیلی ریز و نه خیلی درشت) آنها را خرد کنید. تکه های مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته گردد.

در صورت تمایل می توانید سینه، ران و مرغ کامل و بعلاوه را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: بقیه مواد جوجه کباب را آماده کنید

در ادامه برای تهیه جوجه کباب خانگی با ماست و مایونز، پیاز را بشویید. پوست پیاز را بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید. در یک کاسه یا ظرف مناسب، تکه های مرغ را بریزید و پیازها و سیرها را به آنها اضافه کنید. می توانید پودر سیر () یا پودر پیاز () به مرغ ها بزنید.

برای خرید پودر سیر و پودر پیاز می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله سوم: سس مرینیت جوجه را اضافه کنید

در این مرحله، سس مایونز ماست چکیده () یا همزده، سس کچاپ ()، فلفل سیاه و نمک را در یک کاسه بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس این ترکیب را به مرغ ها اضافه کنید. یک دستکش یکبار مصرف بپوشید و مواد مرینیت را با مرغ ها ماساژ دهید تا همه مرغ ها به مواد، آغشته شده و روی آنها را بپوشاند.

سس مایونز، ماست چکیده یا همزده، سس کچاپ، فلفل سیاه و نمک را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله چهارم: جوجه های مزه دار شده را استراحت دهید

سپس ظرفی که مرغ ها را در آن مزه دار نموده اید، با سلفون یا درب مخصوص بپوشانید. ظرف را در یخچال بگذارید و به مدت 2 ساعت یا یک شب تا صبح بگذارید تا کاملا طعم ها به خورد جوجه ها برود و نرم شوند. هر چه بیشتر مرغ ها را استراحت دهید، مرغ ها بهتر مزه می گیرند.

مرحله پنجم: جوجه های مایونزی را به سیخ بزنید

در این مرحله از تهیه جوجه کباب با مایونز، بعد از استراحت کردن جوجه ها، زغال ها را در منقل بریزید و آنها را روشن کنید تا وقتی که به طور یکدست، گداخته و طلایی شوند. مرغ ها را از یخچال بیرون بیاورید و از پیازها و سیرها را جدا کنید. تکه های مرغ را به سیخ های فلزی بزنید. می توانید بین مرغ ها، فلفل دلمه ای بزنید یا فلفل و گوجه ها را به سیخ های جدا بزنید. به همه سیخ ها به یک مقدار جوجه بزنید.

زغال کبابی را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله ششم: جوجه مایونزی را کباب کنید

در آخرین مرحله از تهیه جوجه کباب با مایونز، وقتی زغال ها آماده شدند، سیخ ها را با کمی فاصله، روی منقل بگذارید. در یک کاسه، زعفران دم نموده و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید. سیخ ها را مدام برگردانید تا روی جوجه ها طلایی شوند و مغز آنها بپزد و نرم گردد.

برای خرید زعفران با کیفیت و انواع کره حیوانی و گیاهی از فروشگاه های زنجیره ای به روش های حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.

مرحله هفتم: جوجه کباب با مایونز را رومال کنید

در اواخر پخت جوجه کباب با مایونز، روی جوجه ها را با فرچه آشپزی، از مواد رومال (کره و زعفران) بمالید تا جوجه ها آبدار شوند و روی آنها خشک نگردد. وقتی جوجه ها آماده شدند و فلفل دلمه ای و گوجه ها هم کبابی شدند، جوجه کباب مایونزی را با ، برنج کته یا نان، گوجه کبابی، فلفل کبابی و مخلفات دلخواه سرو کنید.

شما می توانید انواع برنج ایرانی و خارجی باکیفیت و نان را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز در فر

برای تهیه جوجه کباب با مایونز در فر، مرغ را خرد کنید و بشویید. جوجه ها را آبکش کنید و بعد از اینکه آب خود را از دست دادند در یک کاسه بریزید. به مرغ ها، پیاز خرد شده، سیر خرد شده، ماست، سس مایونز، سس کچاپ، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه های دلخواه بزنید. جوجه ها را با مواد مرینیت مخلوط کنید تا روی آنها را بپوشاند.

روی جوجه ها را بپوشانید و به مدت 2 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس جوجه ها را به سیخ چوبی بزنید و در سینی فر (که با فویل آلومینیومی پوشانده اید) بچینید. فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید. جوجه ها را در فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه آنها را بپزید.

بعد از 10 دقیقه جوجه ها را برگردانید و آنها را با کره و زعفران رومال کنید. دوباره آنها را بپزید. در 5 دقیقه پایانی پخت، می توانید گریل را روشن کنید تا روی جوجه ها هم طلایی گردد.

طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز در تابه

برای درست کردن جوجه کباب مایونزی در تابه مثل ، مرغ ها را به روش های بالا، خرد نموده مزه دار کنید. مرغ ها را به مدت 2 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. سیخ ها را از نیم ساعت قبل در میزانی آب بخیسانید تا نسوزند.

وقتی مرغ ها آماده شدند، آنها را به سیخ بزنید. یک تابه را روی حرارت بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. سیخ ها را در تابه بچینید و اجازه دهید یک سمت مرغ ها، سرخ گردد. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم طلایی گردد. روی مرغ ها را هم رومال کنید. در کنار جوجه ها، می توانید گوجه ها را هم سرخ کنید.

نکات مهم در طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز

  • بهتر است از سینه مرغ برای تهیه جوجه کباب با سس مایونز بهره ببرید چون سینه یا فیله مرغ، بافت لطیف تری دارد و خرد کردن آن و برش زدن تکه های مرغ به یک مقدار هم راحت تر است.
  • برای اینکه جوجه کباب آبدارتر گردد، از مرغ با استخوان یا ران مرغ بهره ببرید.
  • تکه های مرغ را حداقل 2 تا 6 ساعت در مواد مرینیت بخوابانید تا مرغ ها به خوبی طعم دار و نرم شوند. در این مدت، حتما روی مرغ ها را بپوشانید تا خشک نشوند و مرغ ها را در یخچال بگذارید.
  • پیاز خلالی یا آب پیاز به مرینیت یاری می نماید و باعث نرم شدن گوشت می گردد. در این صورت، پیاز را درشت خرد کنید تا در زمان جدا کردن مواد مرینیت، به راحتی جدا شوند و در زمان کباب کردن جوجه ها، پیازها نسوزند. (پیازها را رنده نکنید)
  • قطعات مرغ را برای درست کردن جوجه، باید هم مقدار باشند تا به طور یکنواخت به سیخ زده شوند و همه قسمت ها به طور یکسان بپزند.
  • جوجه کباب با مایونز را روی حرارت ملایم کباب کنید تا مغزپخت گردد و خشک نگردد.
  • برای اینکه جوجه کباب با سس مایونز در فر، طعم و عطر دودی بگیرد، 2 تکه زغال را روی شعله گاز بگذارید تا قرمز و گداخته گردد. در حین پخت جوجه ها در فر، زغال ها را در یک کاغذ آلومینیومی یا یک کاسه بگذارید و روی آنها 2 قطره روغن بریزید. وقتی زغال ها آغاز به دود کردن کردند، زغال ها را در فر بگذارید و درب فر را ببندید.
  • برای طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز در توستر، مشابه طرز تهیه جوجه کباب مایونزی در فر عمل کنید ولی درجه توستر را روی 160 درجه سانتی گراد، تنظیم کنید.
  • در انتهای پخت جوجه کباب مایونزی، کره آب شده و زعفران دم نموده (مایه رومال) را روی جوجه بمالید تا هم طعم و رنگ بهتری پیدا کند و هم جوجه کباب خشک نگردد.

برترین سس برای جوجه کباب چیست؟

انتخاب برترین سس برای جوجه کباب تا حد زیادی به ذائقه شما بستگی دارد. اما محبوب ترین گزینه ها برای طعم دار کردن جوجه شامل موارد زیر می گردد:

  • سس مایونز: این سس باعث نرمی و لطافت مرغ می گردد و طعمی خامه ای به جوجه می دهد.
  • سس باربیکیو: برای افزودن طعمی دودی و کمی شیرین می توانید از سس باربیکیو بهره ببرید. سس باربیکیو، طعم جوجه را بسیار خوشمزه می نماید.
  • سس خردل: برای اینکه جوجه طعم تندی و ترشی ملایم بگیرد، می توانید از سس خردل یاری بگیرید.
  • سس ماست و سیر: ترکیب ماست، سیر، آبلیمو و ادویه ها، باعث لطیف شدن بافت جوجه و طعم لذیذ آن جوجه می گردد.
  • سس ترشی لیمویی: در تهیه این سس از آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل استفاده می گردد و طعم ترش جذابی به جوجه می دهد.

اگر می خواهید در تهیه جوجه کباب، طعم ویژه ای را بچشید، می توانید این سس ها را با هم ترکیب نموده یا ادویه های دلخواهتان رابه مواد مرینیت اضافه کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن جوجه کباب مایونزی

چرا به جوجه کباب سس مایونز میزنن؟

1- علت اینکه سس مایونز به جوجه کباب اضافه می گردد این است که نرمی و لطافت گوشت را افزایش دهد و طعمی خامه ای و خوشمزه به آن بدهد.

2- افزودن سس مایونز به عنوان یک ماده مرینت، باعث می گردد که جوجه هنگام پخت خشک نگردد و حالت آبدار و لطیفی داشته باشد.

3- چربی موجود در سس مایونز به جلوگیری از سوختن جوجه روی آتش یاری می نماید. البته باید میزان سس مایونز را در حد اعتدال نگه داشت تا جوجه بیش از حد چرب نگردد.

طعم سس مایونز بر جوجه کباب چگونه است؟

سس مایونز به عنوان مواد مرینیت، به جوجه کباب طعم خامه ای، ملایم و کمی ترش می دهد، بعلاوه باعث می گردد بافت جوجه، نرم تر و آبدارتر گردد. این سس به خاطر میزان چربی موجود در آن، از خشک شدن جوجه در هنگام پخت جلوگیری می نماید و به آن بافت لطیف و کرمی می دهد. البته بعضی افراد سس مایونز را با زعفران، ماست، آبلیمو و ادویه های مختلف ترکیب می نمایند تا طعم جوجه مایونزی متعادل تر و خوشمزه تر گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 10 خرداد 1404 بروزرسانی: 10 خرداد 1404 گردآورنده: nbdfars.ir شناسه مطلب: 1270

به "جوجه کباب با سس مایونز مثل رستوران میشه اگر این 13 نکته رو بدونی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جوجه کباب با سس مایونز مثل رستوران میشه اگر این 13 نکته رو بدونی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید