طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ
به گزارش وبسایت دانشجویی، ریزوتو نوعی برنج ایتالیایی است که به آسانی درست شده و با مواد و شیوه های مختلف مزه دار می گردد. دانه های این برنج چاق تر از برنج معمولی ایرانی است اما برخلاف برنج ایرانی در مدت زمان کوتاه تری آماده می گردد. با طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ریزوتو مرغ و قارچ
- برنج ریزوتو 350 گرم
- قارچ 300 گرم
- مرغ 300 گرم
- پنیر رنده شده پارمزان کاله خرید آنلاین 50 گرم
- پیاز خرد شده یک عدد
- سیر چهار حبه
- کره 50 گرم
- عصاره مرغ 120 گرم
- جعفری خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ
مرحله اول
یک قابلمه بزرگ بردارید و روی حرارت کره را ذوب کنید. سیر و پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه تفت دهید تا از حالت خامی در بیایند .
مرحله دوم
قارچ ها را خرد کنید و به سیر و پیاز در حال تفت اضافه کنید .
مرحله سوم
برنج ریزوتو را بدون این که بشویید به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه با باقی مواد تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن باید حدود یک لیوان آب جوش و عصاره مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مهم ترین نکته برای پخت ریزوتو این است که آب باید کم کم و همزمان با پخت ریزوتو اضافه گردد. هنگام اضافه کردن آب میزانی نمک و فلفل هم اضافه کنید. اگر علاقه مند به غذاهای تند هستید، می توانید از میزانی پودر فلفل قرمز بهره ببرید یا میزانی فلفل قرمز تازه ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید .
مرحله چهارم
در این حین، داخل یک تابه میزانی کره بریزید. مرغ را به صورت حبه های میانه خرد کنید و با میزانی س
وقتی برنج نرم شد، حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را بگذارید. نباید فراموش کنید که ریزوتو در حین پخته شدن لعاب انداخته و حالت چسبندگی پیدا می نماید. حدود 5 دقیقه صبر کنید تا غذا استراحت کند. سپس در قابلمه را بردارید و پنیر پارمزان را اضافه کنید .
یر رنده شده و نمک و فلفل تفت دهید .
مرحله پنجم
وقتی برنج نرم شد، حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را بگذارید. نباید فراموش کنید که ریزوتو در حین پخته شدن لعاب انداخته و حالت چسبندگی پیدا می نماید. حدود 5 دقیقه صبر کنید تا غذا استراحت کند. سپس در قابلمه را بردارید و پنیر پارمزان را اضافه کنید .
حالا مرغ مزه دار شده را روی پنیر پارمزان بریزید و غذا را با میزانی جعفری خرد شده تزیین کنید .
منبع: کتاب کاله