طرز تهیه دسر روکر موز

به گزارش وبسایت دانشجویی، دسر روکر موز یک دسر کرمی ایتالیایی است که از ژله موزی، پنیر خامه ای، شکر، زرده تخم مرغ، خامه، نشاسته و موز تهیه می گردد.

طرز تهیه دسر روکر موز

دسر روکر موز یک دسر ایتالیایی بسیار شیک و خوشمزه می باشد. در این قسمت طرز تهیه دسر روکر موز را برای 6 نفر آموزش می دهیم. امیدوارم از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه دسر روکر موز

پودر ژله موز1 بسته
زرده تخم مرغ1 عدد
پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری
وانیل1/3 قاشق چای خوری
خامه صبحانه200 گرم
شکر 1 لیوان
پنیر خامه ای100 گرم
گردو تکه شده1 لیوان
نشاسته3 قاشق غذاخوری
شیر2 لیوان
موز نگینی خرد شد 3 عدد
شکلات چیپسی به میزان لازم

طرز تهیه دسر روکر موز

1- ابتدا یک بسته پودر ژله موزی را در یک لیوان و نیم آب جوش روی بخار آب حل می کنیم تا شفاف گردد. سپس نیمی از ژله را داخل ظرفی که از قبل چرب نموده بودیم می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا کامل ببندد.

2- یک موز را خرد نموده و روی ژله بسته شده تزیین می کنیم و نیمی دیگر از ژله نیم بند شده را روی موزها می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا خوب ببندد.

3- زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را باهم مخلوط نموده و خوب به هم می زنیم.

4- شیر را به جوش می آوریم و به آن نشاسته اضافه می کنیم و در آخر به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و روی بخار آب آنقدر به هم می زنیم تا غلیظ گردد. سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم سرد گردد.

5- خامه را آنقدر هم می زنیم تا فرم بگیرد. سپس با پنیر خامه ای ترکیب نموده و با همزن هم می زنیم. سپس به مخلوط بالا اضافه می کنیم.

6- پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب سرد می ریزیم و وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد روی بخار آب هم می زنیم و بعد می گذاریم تا سرد گردد. سپس به کرم بالا اضافه می کنیم.

7- ، موز خرد شده و گردوها را باهم مخلوط نموده و به کرم فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم.

8- در مرحله آخر، کرم بدست آمده را روی ژله بسته شده می ریزیم و 5 الی 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم و سپس از قالب در می آوریم.

منبع: ستاره
انتشار: 1 بهمن 1399 بروزرسانی: 1 بهمن 1399 گردآورنده: nbdfars.ir شناسه مطلب: 216

به "طرز تهیه دسر روکر موز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر روکر موز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید