طرز تهیه دسر روکر موز
به گزارش وبسایت دانشجویی، دسر روکر موز یک دسر کرمی ایتالیایی است که از ژله موزی، پنیر خامه ای، شکر، زرده تخم مرغ، خامه، نشاسته و موز تهیه می گردد.
دسر روکر موز یک دسر ایتالیایی بسیار شیک و خوشمزه می باشد. در این قسمت طرز تهیه دسر روکر موز را برای 6 نفر آموزش می دهیم. امیدوارم از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه دسر روکر موز
پودر ژله موز | 1 بسته |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/3 قاشق چای خوری |
خامه صبحانه | 200 گرم |
شکر | 1 لیوان |
پنیر خامه ای | 100 گرم |
گردو تکه شده | 1 لیوان |
نشاسته | 3 قاشق غذاخوری |
شیر | 2 لیوان |
موز نگینی خرد شد | 3 عدد |
شکلات چیپسی | به میزان لازم |
طرز تهیه دسر روکر موز
1- ابتدا یک بسته پودر ژله موزی را در یک لیوان و نیم آب جوش روی بخار آب حل می کنیم تا شفاف گردد. سپس نیمی از ژله را داخل ظرفی که از قبل چرب نموده بودیم می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا کامل ببندد.
2- یک موز را خرد نموده و روی ژله بسته شده تزیین می کنیم و نیمی دیگر از ژله نیم بند شده را روی موزها می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا خوب ببندد.
3- زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را باهم مخلوط نموده و خوب به هم می زنیم.
4- شیر را به جوش می آوریم و به آن نشاسته اضافه می کنیم و در آخر به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و روی بخار آب آنقدر به هم می زنیم تا غلیظ گردد. سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم سرد گردد.
5- خامه را آنقدر هم می زنیم تا فرم بگیرد. سپس با پنیر خامه ای ترکیب نموده و با همزن هم می زنیم. سپس به مخلوط بالا اضافه می کنیم.
6- پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب سرد می ریزیم و وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد روی بخار آب هم می زنیم و بعد می گذاریم تا سرد گردد. سپس به کرم بالا اضافه می کنیم.
7- ، موز خرد شده و گردوها را باهم مخلوط نموده و به کرم فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم.
8- در مرحله آخر، کرم بدست آمده را روی ژله بسته شده می ریزیم و 5 الی 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم و سپس از قالب در می آوریم.
منبع: setare.com