طرز تهیه کیک هندوانه با پنج دستور ویژه خانگی برای شب یلدا
به گزارش وبسایت دانشجویی، شب یلدا که بلندترین شب سال شناخته می گردد بهانه ای دست افراد می دهد تا یک دقیقه قدر با هم بودن را بیشتر بدانند. به رسم گذشته افراد در کنار کرسی مادر بزرگ جمع می شوند تا به تفاّل پدربزرگ گوش دهند. خوراکی های مختلفی مانند شیرینی بهشتی، شیرینی پنجره ای، آجیل، میوه و دیگر تنقلات برای این شب طولانی تدارک می بینند. افراد برای زیباتر شدن این شب ویژه، خوراکی ها، میوه ها، شیرینی و کیک خود را به اشکال مختلف تهیه و تزئین می نمایند. در این مطلب برای شما طرز تهیه کیک هندوانه را با پنج دستور خانگی برایتان آورده ایم تا هر کدام را که راحت تر بودید برای شب یلدایتان درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه ای در فر
- آرد دو فنجان
- شکر یک و یک چهارم فنجان
- پودر خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- کره یک دوم فنجان
- آب هندوانه یک فنجان
- عصاره توت فرنگی یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ دو عدد
- رنگ خوراکی قرمز یک دوم قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی یک و یک دوم فنجان
طرز تهیه کیک هندوانه ای در فر
1. فر و قالب کیک را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه احتیاج است که مواد لازم را آماده کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 176 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. سپس دو قالب گرد 20 سانتی متری را با کمی روغن چرب کنید و درون آن را آردپاشی کنید. قالب ها را به زمین بزنید تا آرد اضافه آن ها گرفته گردد. حال به سراغ بقیه مراحل پخت کیک هندوانه بروید. پیشنهاد ما به شما برای تهیه کیک پایه، خواندن دستور کیک اسفنجی ساده در کتاب کاله است.
2. مواد را مخلوط کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه یک کاسه مناسب انتخاب تا در آن آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. بهتر است مانند مراحل درست کردن کیک اسفنجی، آرد و بیکینگ پودر را جداگانه سه بار الک و سپس به کاسه اضافه کنید. طرز تهیه کیک اسفنجی چهار تخم مرغی را هم در کتاب کاله می توانید بخوانید.
3. تخم مرغ و دیگر مواد را اضافه کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه باید با دستان خود در مرکز کاسه یک فرورفتگی ایجاد کنید و کره، آب هندوانه، تخم مرغ ها و رنگ خوراکی قرمز را در آن بریزید. با هم زن دستی یا برقی با سرعت میانه برای یک دقیقه هم بزنید تا کامل با یکدیگر مخلوط شوند. پیشنهاد ما به شما برای شیرینی یلدایی تان تهیه رولت خامه ای با پیمانه است.
4. آرد و شکلات چیپسی را اضافه کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه یک فنجان شکلات چیپسی را با یک قاشق غذا خوری آرد مخلوط سپس به کاسه خمیر اضافه کنید. مواد را مجدد با یکدیگر هم بزنید. حال مایه کیک را به صورت مساوی در قالب ها ریخته و در ادامه یک چهارم فنجان از شکلات چیپسی ها را هم روی مایه کیک در قالب ها بریزید. قالب های کیک را برای سی دقیقه درون فر بگذارید تا پخته شوند.
5. قالب ها را درون فر بگذارید
در پنجمین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه باید قالب ها را برای 20 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کامل پخته شوند. بعد از اطمینان از پخت کیک ها، آن را بیرون بیاورید و روی یک توری سیمی قرار دهید تا کامل خنک شوند. به سراغ آماده کردن خامه و دیگر مراحل کیک هندوانه ای شب یلدا بروید. برای تهیه شیرینی خشک می توانید طرز تهیه شیرینی کشمشی با روغن جامد را درست کنید.
6. خامه های رنگی را آماده کنید
در ششمین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا به سراغ آماده کردن خامه بروید. همان طور که در طرز تهیه خامه کیک در کتاب کاله شرح داده ایم، می توانید به آسانی آن را با کم ترین مواد آماده کنید. پس پودر قند، خامه سرد و وانیل را با سرعت تند هم زن بزنید. بعد از تماشا قله های سفتی در درون کاسه، خامه را در سه کاسه مجزا تقسیم کنید. درون یکی رنگ خوراکی سبز کم رنگ، ظرف دیگر سبز پررنگ و در کاسه آخر هم قرمز بریزید. بعد از هم زدن شان، آن ها را کنار بگذارید.
7. کیک ها را خامه کشی کنید
در هفتمین مرحله از تهیه این کیک شب یلدا باید کیک اول را روی پایه بگذارید و یک دوم فنجان از خامه قرمز رنگ را روی آن بمالید، سپس لایه دیگر را بگذارید. حال مابقی خامه قرمز رنگ را در کناره های آن بمالید و تا حد امکان آن را صاف کنید. کیک دیگر را بگذارید و لایه ضخیمی از خامه سبز کم رنگ را در دور تا دور آن بمالید. در ادامه با یاری خامه سبز پررنگ، یک خط عمودی در کنار کیک خود با فاصله از هم بزنید. برای راحتی و زیبایی کارتان از یک کاردک استفاده نموده و خط ها را به سمت بالا فشار دهید. با این کار، ترکیب زیبایی از سبز روشن و سبز تیره مانند واقعیت خواهید دید. این کار را در اطراف کل کیک انجام دهید، در آخر با دقت پایه کیک را بچرخانید و لبه بالایی کیک یلدایی تان را صاف کنید.
8. کیک را تزئین کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه در فر، مجدد مقداری خامه درست کنید و رنگ خوراکی مشکی به آن اضافه کنید. با ماسوره نوک گرد شماره سه دانه های سیاه کوچکی مانند هسته هندوانه روی کیک بزنید. اگر خواستید می توانید از ماسوره های شماره پنج و هفت هم بهره ببرید. در نهایت کیک را برای یک تا دو ساعت درون یخچال بگذارید تا راحت تر بتوانید آن را برای شب برش بزنید. در کنار کیک هندوانه تان می توانید پودینگ هندوانه یلدایی هم داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه با خامه
- هندوانه یک عدد
- خامه فرم گرفته یک و یک دوم فنجان
- شکر یک چهارم پیمانه
- وانیل یک قاشق چای خوری
- شاخه های نعنا به مقدار لازم
طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا با خامه
1. هندوانه را پوست بگیرید
شما در اولین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه با خامه به یک چاقوی تیز احتیاج دارید تا بالا و پایین هندوانه را صاف کنید. حال هندوانه را به صورت عمودی بچرخانید و پوست آن را رو به پایین جدا کنید تا به مغز قرمز هندوانه تان برسید. پس یادتان باشد برای تهیه این مدل کیک هندوانه نباید چیزی از مغز و پوست سبزش روی آن باقی بماند. حال تکه های به جای مانده اطراف آن را هم جدا نموده تا به شکل یک کیک دربیاید. حال که هندوانه در دسترس تان است مربا پوست هندوانه را درست کنید.
2. خامه را آماده کنید
حال برای دومین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه باید خامه آن را درست کنید. با انتخاب یک کاسه مناسب در آن خامه فرم گرفته، شکر و وانیل بریزید. تمامی مواد را برای سه دقیقه با سرعت میانه بزنید تا جایی که به غلظت کافی برسد. حال به سراغ بقیه مراحل آماده کردن کیک هندوانه ای تان بروید.
3. هندوانه را خامه کشی و تزئین کنید
شما در سومین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا با خامه باید هندوانه را به بشقاب یا پایه کیک کیک منتقل کنید و با چند دستمال کاغذی آن را خوب خشک کنید تا آب اضافه آن گرفته گردد. قبل از خامه کشی می توانید قسمی از آن را ببرید و با یاری ابزار توپک هایی را از آن به هر تعداد که می خواهید خارج کنید. حال کل هندوانه را خامه کشی و اطراف آن را صاف کنید. توپک های هندوانه را روی آن بگذارید و با چند شاخه نعنا روی آن را تزئین کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه در تابه
- آرد دو لیوان
- شکر یک لیوان
- شیر سه چهارم لیوان
- تخم مرغ سه عدد
- وانیل یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- رنگ خوراکی ژله ای سبز به مقدار لازم
- رنگ خوراکی ژله ای قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه کیک هندوانه در تابه
1. تابه را آماده کنید
تهیه کیک یلدایی دستورهای خانگی خوشمزه ای دارد که یکی از آن ها پخت کیک در تابه است. در اولین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه در تابه احتیاج است که گاز را با حرارت کم روشن کنید و یک شعله پخش کن روی آن بگذارید. 15 دقیقه زمان دهید تا شعله پخش کن تان گرم گردد سپس تابه سایز 28 را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید. حال تابه را با کمی روغن چرب کنید. کاغذروغنی مقدار تابه بریده و داخل آن پهن کنید. در آن را ببندید تا کامل گرم گردد. برای آن که بافت کیک یلدایی تان خراب نگردد باید تمام مواد لازم را از سی دقیقه قبل آماده کنید تا به دمای محیط برسند.
2. مایه کیک هندوانه ای را آماده کنید
حال برای درست کردن مایه کیک هندوانه باید تخم مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه مناسب بریزید و آن ها را با هم زن برقی یا دستی به مدت پنج دقیقه با سرعت بالا و به صورت دورانی بزنید تا مواد یک دست شوند. به این نکته توجه داشته باشید که بافت مواد باید شیری و کش دار باشد. در ادامه شیر را در چند مرحله اضافه کنید و هر بار آن را برای 30 ثانیه هم بزنید تا در اصطلاح مواد به خورد یکدیگر بروند. در آخر روغن مایع را هم اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر مجدد هم بزنید تا در نهایت مایه ای لطیف و کش دار داشته باشید. شما به راحتی کیک اسفنجی در قابلمه را هم می توانید درست کنید.
3. مواد خشک را آماده کنید
در ادامه مراحل طرز تهیه کیک هندوانه بدون فر باید آرد و بیکینگ پودر را سه بار در یک کاسه چداگانه الک و در سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید. بعد از هر بار اضافه کردن مواد خشک باید مواد را با لیسک و به صورت کاملا دورانی هم بزنید تا بافت آن یک دست گردد. در آخر مواد را به مدت 30 ثانیه با هم زن برقی بزنید تا گلوله های آرد به جای مانده باز شوند. حال مواد را در دو کاسه جداگانه به صورت مساوی بریزید و به سراغ بقیه مراحل بروید. برای تهیه کیک هندوانه در فر، طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر را هم می توانید امتحان کنید.
4. ژله را آماده کنید
حال در این مرحله از آماده کردن کیک هندوانه برای شب یلدا به سراغ دو کاسه مایه کیک بروید. یکی از آن ها برای اضافه کردن رنگ خوراکی ژله ای قرمز و دیگری برای رنگ سبز است. از کاسه دوم مایه کیک، حدود یک سوم بردارید و داخل یک ظرف دیگر بریزد. به مقدار نوک قاشق چای خوری رنگ قرمز به کاسه ای که بیشتر از بقیه است، اضافه کنید. حال رنگ خوراکی سبز را به کاسه دیگر اضافه و خوب هم بزنید. در نهایت سه کاسه با رنگ های قرمز، سبز و سفید دارید.
5. کیک را بپزید
حال مایه سبز رنگ را از مرکز دقیقا از نقطه مرکز داخل تابه بریزید در ادامه به همین ترتیب مایه سفید رنگ و قرمز رنگ را هم بریزید. دقت داشته باشید که در حین ریختن مایه کیک دستتان را تکان ندهید و از مرکز رنگ قبلی بریزید تا رنگ ها با یکدیگر قاتی نشوند. احتیاجی به تکان دادن تابه نیست رنگ ها خودشان به صورت منظم پخش می شوند. دم کنی تابه را بگذارید و 45 تا 60 دقیقه زمان دهید تا کیک هندوانه ای تان آماده گردد. در آخر برای تزئین آن می توانید از خامه، شکلات چیپسی یا سس شکلاتی بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه وگان
- هندوانه خردشده و بدون دانه دو فنجان
- آب لیمو ترش دو قاشق غذاخوری
- دانه چیا دو قاشق غذاخوری
- طعم دهنده یک دوم قاشق غذاخوری
- شیر گیاهی دو فنجان
- سرکه سیب دو قاشق غذا خوری به اضافه دو قاشق چای خوری
- آرد سه فنجان
- شکر دو فنجان
- جوش شیرین یک و یک دوم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- روغن بدون طعم یک دوم فنجان
- وانیل دو قاشق غذاخوری
- شکلات چیپسی یک فنجان
- کره گیاهی یک دوم فنجان
- طعم دهنده یک و یک دوم فنجان
- شکر پودری شش فنجان
- رنگ ژله ای خوراکی قرمز به مقدار لازم
- رنگ ژله ای خوراکی سبز به مقدار لازم
طرز تهیه کیک هندوانه وگان
1. مارمالاد هندوانه را آماده کنید
کیک هندوانه برای شب یلدا یکی از پرطرف دارترین خوراکی ها است که شما هم با دستور خانگی می توانید آن را درست کنید اما وجود خامه آن برای افراد گیاه خوار و وگان مناسب نیست، پس برای آن ها هم می توانید این کیک هندوانه بزرگ وگان را درست کنید. در اولین مرحله از طرز تهیه آن باید یک چهارم از هندوانه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس در قابلمه ای بزرگ هندوانه های خردشده، آب لیمو و طعم دهنده را با یکدیگر مخلوط کنید. باید مدام آن ها را هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند. حال با پشت چنگال هندوانه ها را خرد و له کنید.
2. دانه چیا را اضافه کنید
بعد از غلیظ شدن هندوانه در قابلمه، هندوانه ای که کنار گذاشته بودید را به همراه دانه چیا داخل قابلمه بریزید و برای چند دقیقه دیگر آن ها را مجدد هم بزنید. حرارت را خاموش کنید و کمی زمان دهید که خنک گردد. مواد را داخل شیشه بریزید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید. کیک براونی با شیر فندق هم می تواند پیشنهاد خوبی برای وگان ها باشد.
4. مواد را آماده کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه وگان باید در یک کاسه کوچک شیر گیاهی و سرکه سیب را هم بزنید. ده دقیقه زمان دهید که این دو خمیر شوند. در کاسه ای دیگر آرد، شکر، جوش شیرین و بیکینگ پودر را الک و خوب مخلوط کنید. حال مخلوط شیر و سرکه را به مواد خشک اضافه کنید. در ادامه وانیل، روغن، رنگ خوراکی قرمز و شکلات های چیپسی را هم اضافه کنید و هم بزنید. شما می توانید کیک اسفنجی وگان بدون لبنیات را هم برای این دستور درست کنید.
5. مایه کیک را داخل قالب ها بریزید
در این مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه بزرگ ، مایه کیک را به صورت مساوی در قالب ها بریزید. آن ها را برای 20 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا کامل پخته گردد. بعد از آن که از فر بیرون آوردید آن ها را روی توری بگذارید تا کامل خنک شوند. به سراغ آماده کردن فیلینگ کیک بروید. پاناکوتا با تم هندوانه دسر گیاهی برای وگان ها که می توانید آن را در شب یلدا درست کنید.
6. باترکریم را آماده کنید
حال برای کیک هندوانه بزرگ یلدایی خود باید باترکریم یا همان فیلینگ را آماده کنید. کره به دمای محیط رسیده را با هم زن دستی برای چند دقیقه بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید. هربار به تدریج نصف فنجان پودر قند را اضافه و هم بزنید. اگر هنگام هم زدن متوجه خشکی مخلوط تان شدید هربار یک قاق چای خوری شیر گیاهی را به آن اضافه کنید.
7. کیک ها را خامه کشی کنید
در این مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه بزرگ یلدایی بعد از آن که کامل خنک شدند باید به دو قسمت تقسیم شان کنید. لایه اول را روی تخته بگذارید و کمی از خامه را روی آن بمالید. سپس کمی از مربای هندوانه ای که درست نموده اید روی آن بمالید. در ادامه مراحل تهیه کیک با مابقی لایه ها هم این کار انجام دهید. در آخر لایه نازکی از باترکریم را روی کیک خود بمالید و آن را برای دو ساعت در یخچال بگذارید. درست کردن چیز کیک کاراملی را در کنار دیگر تنقلات یلدایی نباید فراموش کنید.
8. کیک هندوانه را سرو کنید
در آخر به جای مانده باتر کریم را در دو کاسه، یکی با مقدار بیشتر و دیگری را با مقدار کم تر بریزید. رنگ خوراکی سبز را به مقدار بیشتر و رنگ خوراکی قرمز را به مقدار کم تر اضافه و مخلوط کنید. حال کیک را از یخچال بیرون بیاورید و اطراف کیک را با مایه رنگ سبز قشنگ خامه کشی کنید. روی کیک هندوانه ای را هم مایه رنگ قرمز بمالید و با کفگیر یا لیسک روی آن را صاف کنید. با مابقی شکلات چیپسی روی آن را تزئین کنید. مجدد کیک را در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه بدون فر
- بیسکویت بتی پور چهار بسته
- آرد چهار قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
- شیر چهار لیوان
- شکر 12 قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای 100 گرم
- خامه قنادی 500 گرم
- شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیه کیک هندوانه بدون فر
1. مواد را مخلوط کنید
یکی از دستورهای ویژه خانگی برای شب یلدا طرز تهیه کیک هندوانه یخچالی با بیسکویت است. پایه این کیک یخچالی خوشمزه، بیسکویت بتی پور است که به راحتی و سریع در منزل می توانید آن را درست کنید. پس در اولین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه ای بدون فر باید یک قابلمه مناسب انتخاب کنید تا در آن نشاسته ذرت، شیر، شکر، پودر کاکائو و آرد را هم بزنید. مواد را آن قدر هم بزنید که نشاسته ذرت حل گردد. سپس قابلمه را روی حرات ملایم بگذارید.
2. وانیل و شکلات را اضافه کنید
در ادامه طرز تهیه کیک هندوانه بدون فر ، مخلوط را آن قدر هم بزنید که غلیظ گردد. سپس از روی حرارت بردارید تا وانیل و شکلات تخته ای را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی دوباره هم بزنید تا شکلات تخته ای هم در قابلمه ذوب گردد. پیشنهاد ما به شما برای شب یلدا تهیه چیزکیک یخچالی با بیسکویت است که مانند این کیک یخچالی، دستوری آسان دارد.
3. قالب کمربندی را آماده کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه بدون فر ، کف قالب کمربندی را با نایلون فریزر بپوشانید. اطراف قالب را به صورت ردیفی و مرتب، بیسکویت های بتی پور را بچینید. در ادامه مقداری سس شکلاتی روی بیسکویت ها بمالید. آن ها را به بیسکویت اولی بچسبانید. به ترتیب آن ها را تا وسط قالب بچینید. مابقی سس شکلاتی را روی بیسکویت ها بریزید. حال قالب را برای 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.
4. خامه کیک هندوانه را آماده کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه بدون فر به سراغ خامه قنادی بروید. آن را برای 10 دقیقه با هم زن برقی بزنید تا قله هایی در ظرف ببینید. خامه هم زده را داخل دو کاسه جداگانه بریزید. در کاسه اول رنگ سبز اضافه کنید و آن را بیرون کیک یخچالی خود بمالید. با خامه دیگر کاسه، روی کیک را بپوشانید و قشنگ آن را صاف کنید. در نهایت می توانید کمی ژله قرمز یا بریلو درست کنید و روی سطح خامه ای کیک بریزید. کیک یخچالی را داخل یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده گردد.
نکات تکمیلی برای تهیه کیک هندوانه
خانواده ها معمولا برای برگزاری مراسم شب یلدا یا همان شب چلّه خود را مشغول گل آرایی، میوه آرایی مانند تزئین انار، پخت کیک یا انواع دسر شب یلدا می نمایند تا آن را به برترین شکل برگزار نمایند. از آن جا که کیک هندوانه با دستورهای خانگی متفاوتی تهیه می گردد ضروری است نکات زیر را حتما مدنظر داشته باشید.
پف نکردن کیک هندوانه
از مهم ترین دلایلی که برای پف نکردن کیک هندوانه ای می توان به آن اشاره نمود کم و زیاد کردن مقدار مایه کیک تان است. علت دیگر آن که هنگام پخت در فر یا تابه را باز نموده اید. شما باید این نکته را به خاطر داشته باشید که در بیست دقیقه اول نباید در تابه یا فر را باز کنید چرا که کیک در حال پخت و پف کردن است. مایه کیک را هم نباید زیاد هم بزنید چراکه پف کیک تان را می گیرد.
خمیر شدن کیک هندوانه ای شب یلدا
خمیر شدن کیک دلایل مختلفی دارد اما از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- فاسد بودن آرد
- گرم نبودن فر یا تابه
- به دمای محیط نرسیدن مواد
- اضافه کردن تخم مرغ سرد به مایه کیک
- تغییر مقدار مواد لازم و دستور تهیه
پوره هندوانه
در یکی از طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا با فر از آب یا پوره هندوانه استفاده می گردد. برای این کار بهتر است تکه هایی از مرکز هندوانه را ببرید و هسته های آن را جدا کنید. تکه های هندوانه را در مخلوط کن بریزید تا از آب یا پوره آن برای تهیه کیک بهره ببرید. در صورت تمایل می توانید یک فنجان آب را جایگزین یک فنجان آب هندوانه کنید. دسر یلدایی پاناکوتا را هم امتحان کنید.
فرو رفتن شکلات های چیپسی در کیک
استفاده از شکلات چیپسی در مایه کیک کاملا دلخواه و سلیقه ای است. اگر از آن در کیک هندوانه ای خود استفاده می کنید برای آن که در کیک فرو نرود قبل از اضافه کردن به مایه کیک، باید آن ها را کمی با آرد مخلوط و سپس اضافه کنید.
خامه کیک هندوانه
خامه کیک با دستورهای متعددی آماده می گردد که به زیبایی کیک یلدایی تان یاری می نماید. برای زیبایی کیک تان می توانید از خامه صورتی یا قرمز بهره ببرید و خامه سبز را برای اطراف و قرمز را برای روی آن به کار ببرید. در نهایت شکلات های چیپسی را مانند هسته های هندوانه روی آن بهره ببرید.
رنگ خوراکی برای کیک هندوانه شب یلدا
مهم ترین اصل در تهیه کیک هندوانه شب یلدایی بعد از درست کردن کیک اسفنجی، استفاده از رنگ های خوراکی سبز و قرمز است. برترین گزینه استفاده از رنگ خوراکی ژله ای است. رنگ خوراکی مایع نسبت به رنگ خوراکی ژله ای کم رنگ تر و رقیق تر است که منجر به قاتی شدن رنگ ها هنگام پخت می گردد.
نگه داری کیک هندوانه
شما بعد از خاتمه شب یلدا، به جای مانده کیک هندوانه را در یک ظرف در بسته بگذارید تا بتوانید آن را برای چهار تا پنج روز در یخچال یا فریزر نگه دارید. شما حتی می توانید در کنار همه خوردنی های شب یلدا، برای عزیزان تان نون خامه ای به سبک قنادی درست کنید.
منبع: کتاب کاله