همه چیز درباره مضرات بادام هندی و میزان کالری بادام هندی
به گزارش وبسایت دانشجویی، ایجاد آلرژی غذایی مانند خارش، سوزش، گرفتگی بینی و تورم لب ها از مضرات بادام هندی بوده، هر 30 گرم بادام هندی حدود 160 کالری انرژی دارد.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ارزان ما را تجربه کنید.
بادام هندی منبع بزرگ مواد مغذی و ویتامین ها بوده از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد و با استفاده معقول و به اندازه از آن نیازهای بدن رفع شده و دچار کمبود نخواهیم شد. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده، بعضی خواص بادام هندی عبارتند از: حفظ سلامت قلب و عروق، تنظیم فشار خون، استحکام و سلامت دندانها و استخوانها، پیشگیری از سرطان، حفظ سلامت پوست و مو، حفظ سلامتی مغز و اعصاب، پیشگیری از فراوری سنگ صفرا، سرشار از آنتی اکسیدان ها، یاری به عملکرد هضم غذا، سرشار از ویتامین ها و بهبود فرآیند خواب است. با این وجود زیادهروی در مصرف آن عوارضی را به همره خواهد داشت. در ادامه این مطلب با مضرات بادام هندی و میزان کالری موجود در این آجیل آشنا شوید.
مضرات بادام هندی (عوارض جانبی، موارد احتیاطی و منع مصرف)
یکی از مضرات بادام هندی، ایجاد آلرژی غذایی در بعضی افراد است که باعث ایجاد علائمی در ناحیه گوش ، حلق و بینی خواهد شد، این واکنشهای آلرژیک ممکن است یا فوری باشد و خاص (مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لبها و…) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد (مانند خستگی و افسردگی).
پوسته بادام هندی سم التهابآوری دارد که تماس آن با پوست بدن، باعث ناراحتیهای پوستی مانند سوزش و خارش می گردد، به همین علت ضروری است بادام هندی به صورت پوست کنده و خشک شده به بازار عرضه و در دسترس مصرف نمایندگان قرار گیرد، همچنین بادام هندی خام را برای از بین بردن تمامی رزینهای سمی آن بایستی مقداری بو دهند.
از دیگر مضرات بادام هندی، زمانی است که به صورت شور مصرف میگردد. در حقیقت دریافت فراوان سدیم موجود در نمک، میتواند میزان کلسیم بدن را کاهش داده و موجب پوکی استخوان گردد. مغزهای شور برای بیماران کلیوی، زنان باردار، افراد دارای فشار خون بالا و البته بچه ها محدودیت مصرف دارد.
بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظهای از اگزالات میباشد. مطالعات نشان داده است که تجمع این ماده در بدن میتواند منجر به کریستاله شدن آنها و در نتیجه ایجاد مشکل گردد، از این رو افرادی که مسائل کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیهها و یا کیسه صفرایشان را در آوردهاند باید از مصرف این آجیل پرهیز نمایند، همچنین دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بگردد.
از موارد احتیاطی مهم در خصوص مصرف بادام هندی، شرایط مناسب و استاندارد نگهداری از آن است. بادام هندی یکی از مغزهایی است که در شرایط نامناسب و در رطوبت بالا سریعا به توکسینهای خطرناکی آلوده میگردد که مصرف مستمر آن میتواند احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد، بنابراین هنگام خرید این محصول، آنهایی را که به صورت بهداشتی بستهبندی و دارای مجوز بهداشت هستند انتخاب کنید و از خرید مغزهای فلهای که تاریخ مصرف معلومی ندارند و در شرایط نامناسب محیطی نگهداری و عرضه میشوند اجتناب کنید. چروکیدگی، آفتزدگی، طعم و بوی نامطبوع ازجمله نشانههای فساد این محصول است. همچنین گفتنی است بادام هندی را میتوانید برای ماندگاری بیشتر در یخچال و فریزر نگهداری کنید.
میزان کالری بادام هندی
بادام هندی نوعی دانه آجیلی است که سرشار از کالری بوده و از درختی با همین نام بدست می آید. این مغز دارای طعمی خاص و خوشمزه بوده که میتوان گفت اغلب افراد از خوردن آن لذت میبرند. اما فواید بادام هندی تنها به مزه آن خلاصه نمیگردد، این دانهها سرشار از خواص گوناگون، مواد مغذی، انواع ویتامینها، پروتئین و کالری بوده، بسیار انرژیزا است. هر 30 گرم بادام هندی حدود 160 کالری انرژی دارد و زیادهروی در خوردن آن باعث ایجاد چاقی و اضافه وزن خواهد شد. با این وجود نکته قابل توجه اینکه، مصرف متعادل و به اندازه این میوه، نه تنها موجب اضافه وزن و چاقی نشده، به کاهش وزن یاری شایانی خواهد کرد، در واقع هرچند بادام هندی سرشار از چربی های مفید و فیبر می باشد ولی چنانچه در چهارچوب یک تغذیه متعادل و سالم مصرف شده و در خوردن آن زیاده روی نگردد، به خوبی گرسنگی را رفع نموده و به این ترتیب می تواند به کاهش وزن و لاغری یاری کند. در حقیقت زمانی که مقداری بادام هندی خورده میگردد، تا مدتی سیر می شوید و دیگر نیازی نیست به سمت مصرف مواد غذایی پرکالری بروید یا ریزه خواری بکنید.
منبع: setare.com