طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع
به گزارش وبسایت دانشجویی، حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده های غذایی مان را گیاهی درست کنیم.

مواد لازم:
- بادمجان: 8 عدد
- کشک: 6 قاشق غذاخوری
- مغز گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
- پیاز میانه: 2 عدد
- سیر: 8 حبه
- نعناع خشک: 3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. بادمجان های سرخ شده را با گوشت کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
2. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و 2 دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
3. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام 1 قاشق کنار بگذارید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 19 مرداد 1404
بروزرسانی: 19 مرداد 1404
گردآورنده: nbdfars.ir
شناسه مطلب: 1277
به "طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید