طرز تهیه حلوا گل سرخ

به گزارش وبسایت دانشجویی، مواد لازم حلوا گل سرخ

آرد: نصف لیوان

طرز تهیه حلوا گل سرخ

روغن و کره:یک سوم لیوان

پودر گل سرخ :یک سوم لیوان

گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان

پودر قند: یک سوم لیوان

گلاب :یک سوم لیوان

پودر هل :نصف قاشق چایی خوری

طرز تهیه حلوا گل سرخ

ابتدا درون یک تابه آرد رو الک کرده، در روغن با حرارت ملایم در حدی که بوی خامی آرد گرفته بشه تفت میدیم، بعد پودر بادام یا گردو رو اضافه کرده و دوباره حدود چهار دقیقه تفت داده تا بوی خامی بادام یا گردو از بین برود. مواد را از روی حرارت برداشته ،گلاب رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قند و پودر گل محمدی رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف و نسبتا منسجم بدست بیاد.

این حلوا رو میشه داخل قالب های سیلیکونی کوچک ریخت یا در ظرفی با سطح صاف ریخت و با قالب های فلزی کوچک قالب زد و در آخر پودر گل سرخ رو روی حلوا ها الک کرد.

پودر گردو رنگ حلوا را تیره تر از پودر بادام میکند.

حتما اجازه داده آرد کاملا خنک شود، بعد پودر قند را اضافه میکنیم، چون اگر داغ باشد حلوا خشک میشود و مجبور میشویم گلاب بیشتری را اضافه کنیم

ممکن است تا نصف پیمانه گلاب استفاده شود و این بستگی به نوع آرد و رطوب خمیر دارد.

پودر گل سرخ را باید حتما آسیاب و الک کرد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 5 آبان 1399 بروزرسانی: 5 آبان 1399 گردآورنده: nbdfars.ir شناسه مطلب: 46

به "طرز تهیه حلوا گل سرخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوا گل سرخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید