سوشی غذای نسبتا محبوب در سر تاسر جهان Sushi
به گزارش وبسایت دانشجویی، در این مقاله از معرفی غذا تصمیم گرفتیم تا درباره یکی از غذاهای محبوب بنام سوشی که در سرتاسر جهان محبوبیت دارد و در بیشتر رستوران سرو می گردد را به شما دوستدارن سفر معرفی کنیم پس در ادامه با مجله گردشگری خبرنگاران همراه باشید
سوالی که برای همه پیش می آید این است که سوشی چه نوع غذایی است ؟ و متعلق به کدام کشور است ؟ در جواب باید بگوییم که سوشی یک غذای ژاپنی است که با استفاده از چند گونه خوراک دریایی خام تهیه می گردد که با شنیدن این جمله خیلی ها از خیر امتحان کردن این غذا میگذرند ولی باید گفت که در اصل سوشی از برنج پخته ای ژاپنی با چاشنی سرکه و چندین گونه خوراک دریایی خام , سبزیجات و تخم مرغ درسته می گردد که بصورت سردن نیز سرو می گردد
تاریخچه
برای نگهداری ماهی تنها روشی که در آسیایی شرقی رواج داشت سوشی بود که پس از راه یافتن به چین به مرور وارد فرهنگ نگهداری غذا در کشور ژاپن شد . این نوع غذا امروز در نزد عموم مردم دارای انواع مختلفی است که میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
ناره زوشی
ناره زوشی در آن از سرکه استفاده نمی گردد بلکه بوسیلهٔ تخمیر، غذا طعم ترش پیدا می نماید. این نوع منشأ سوشی دانسته می گردد و یکی از قدیمی ترین روش های آشپزی به شمار می رود. ناره زوشی یکی از روش های حفظ و نگهداری ماهی به شمار می آید. در ناره زوشی بیشتر ماهی های رودخانه ای استفاده می گردد. در این روش ابتدا به ماهی نمک زده شده در در لابلای برنج قرار گرفته و سپس سنگ یا وزنهٔ سنگینی بر سر آن قرار می گیرد. از ویژگی های مهم ناره زوشی اینست که برنج به همراه ماهی خورده نشده و به دور انداخته می گردد. معروفترین نوع به جای مانده از این نوع سوشی، فونازوشی است. این سوشی از یک نوع ماهی کپور که از دریاچه بیوا در شمال کیوتو صید می گردد، تهیه می گردد. زمان لازم برای آماده شدن این نوع سوشی 6 ماه است. نسبت به سوشی های نوع نو طعم این نوع سوشی محبوبیت چندانی ندارد.
نیگیری زوشی
نیگیری زوشی یک نوع تک قطعه سوشی است که از ترکیب و چسباندن برنج، واسابی و نتا به وسیله آشپز سوشی درست می گردد. اندازهٔ آن معمولاً به حد یک لقمه و به طول یک بند انگشت در نظر گرفته می گردد. برنج بکار رفته بین 18 تا 25 گرم وزن دارد. لایه بالایی و بر روی برنج نتا یا مواد غذایی مکمل قرار می گیرد بعلاوه مابین برنج و نتا نیز معمولاً کمی خمیر واسابی یا ترب کوهی ژاپنی قرار داده می گردد
ماکی زوشی
ماکی زوشی که مواد در داخل برنج به حالت رول در می آیند و دور این رول با موادی مانند جلبک نُوری یا تخم مرغ املت شده، پیچانده می گردد.
منبع: تاپ تراول