دستور تهیه خوراک گوشت با سس سویای ژاپنی

به گزارش وبسایت دانشجویی، تیه ری ووازَن، سرآشپز سه ستارهٔ رستوران چهارفصل، امپریال هتل توکیو است. او در این برنامه آشپزی خبرنگاران، شیوهٔ پخت یکی از غذاهای ویژه خود یعنی خوراک گوشت گوساله با سس سویای ژاپنی را ارائه می نماید.

دستور تهیه خوراک گوشت با سس سویای ژاپنی

می توانید این غذای خوشمزه را به سبک یک سرآشپز حرفه ای برای خود درست کنید.

مواد لازم

سس سویای ژاپنی، گوشت راستهٔ گوساله، هویج، سیب زمینی، کرفس، تره فرنگی، برگ لیموی کفیر، روغن قارچ دنبلان، پیازچه، جعفری فرنگی، شیزوی قرمز ژاپنی

طرز تهیه

هویج، سیب زمینی، کرفس، تره فرنگی را خرد نموده و گوشت راسته گوساله را با کمی نمک می پزیم. سپس برگ لیموها را اضافه نموده، در ظرف را برای 15 دقیقه می بندیم. سپس برگ لیموها را بر می داریم و کمی روغن قارچ و یک قاشق غذاخوری سس سویای ژاپنی اضافه می کنیم و سبزی های معطر یعنی پیازچه، جعفری فرنگی، شیزوی قرمز ژاپنی را جداگانه می کوبیم.

تزئین:

دو قطعه از گوشت را برداشته در بشقابی گود می گذاریم و بعد مخلوط هویج، سیب زمینی، کرفس، تره فرنگی خردشده را روی آن قرار می دهیم. سپس روی غذا را با سبزیجات معطر تزئین می کنیم.

منبع: یورونیوز
انتشار: 6 مرداد 1400 بروزرسانی: 6 مرداد 1400 گردآورنده: nbdfars.ir شناسه مطلب: 563

به "دستور تهیه خوراک گوشت با سس سویای ژاپنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه خوراک گوشت با سس سویای ژاپنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید