مقاله: آیا سرطان واگیردار است؟، نقش وراثت در ابتلا به سرطان

به گزارش وبسایت دانشجویی، این متخصص آنکولوژی یادآوری کرد: تشخیص هر چه زودتر سرطان شانسی بزرگ را در موفقیت درمان به وجود می آورد و هر سرطانی علائم مخصوص خود را دارد و اگر شما از این علائم غفلت کنید سرطان گسترش خواهد یافت و خطرناک تر خواهد شد و درمان به راحتی امکان پذیر نخواهد بود.

مقاله: آیا سرطان واگیردار است؟، نقش وراثت در ابتلا به سرطان

سلحشور گفت: تنها تعداد اندکی از انواع سرطان می تواند ارثی باشد، اما به نظر می رسد در بعضی خانواده ها امکان بروز یک نوع سرطان بیش از معمول باشد، مانند سرطان پستان، تخمدان و روده، اما در بقیه موارد نحوه زندگی مانند عادات غذایی و یا بعضی فاکتور های ژنتیکی در احتمال ابتلا دخالت دارند، اما بدان معنا نیست که سرطان ارثی است.

محمدرضا سلحشور متخصص آنکولوژی در گفت وگو با خبرنگار ، اظهار کرد: سرطان بیماری است که در آن بر اثر انتشار بعضی از سلول های غیر طبیعی در بدن، بافت های مجاور سلول ها به مرور آسیب خواهد دید؛ بیش از 200 نوع سرطان وجود دارد که هر کدام به شیوه ای خاص ایجاد شده است و راه های درمانی متفاوت دارند.

این متخصص آنکولوژی بیان نمود:گاهی اوقات تنها یک ضربه شما را بوجود یک توده زیر پوستی که قبلا وجود داشته است مطلع می نماید، مانند توده ای در سینه، اما این موضوع به این معنی نیست که آن ضربه این بیماری را ایجاد نموده است. انواع سرطان با روشی مشابه آغاز شده و به مرور با تغییر در ساختار طبیعی یک سلول و ایجاد سلول های سرطانی قسمت های مختلف بدن درگیر می شود، در ادامه سلول ها به وسیله جریان خون یا لنف به سایر نقاط بدن گسترش می یابد.

منبع مقاله: آیا سرطان واگیردار است؟، نقش وراثت در ابتلا به سرطان

انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: nbdfars.ir شناسه مطلب: 660

به "مقاله: آیا سرطان واگیردار است؟، نقش وراثت در ابتلا به سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: آیا سرطان واگیردار است؟، نقش وراثت در ابتلا به سرطان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید