مقاله: طرز تهیه بی بیمباپ غذای معروف کره ای

به گزارش وبسایت دانشجویی، یکی از مزایای این غذا این است که می توانید مواد آن را کم وزیاد کنید یا تغییر دهید. باوجوداینکه بیبیمباپ غذای سختی به نظر می رسد اما یک غذای آسان و فوری است و می توانید در عرض نیم ساعت آن را آماده کنید.

مقاله: طرز تهیه بی بیمباپ غذای معروف کره ای

در حقیقت گوشت ماده اصلی این غذا نمی باشد و در کنار تخم مرغ استفاده می شود که باهم دو منبع غنی پروتئین را تشکیل می دهند. می توانید تخم مرغ را به صورت نیم رو یا آب پز استفاده کنید.

درنهایت سبزیجات تازه را آماده کنید. هویج را پوست کنده و با یک رنده بزرگ رنده کنید. خیار و پیازچه را ریزریز کنید. باید خیارها را بسیار نازک ببرید. تخم مرغ های خود را آب پز یا نیم رو کنید.

یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط گذاشته و یک دوم قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. سپس 6 فنجان اسفناج تازه را به آن اضافه کنید. چند دقیقه (2 تا 3 دقیقه) اسفناج را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس روغن کنجد و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

اگر برنج نپخته است آن را بپزید و در حین دم کشیدن آن مواد دیگر را آماده کنید. به 4 فنجان برنج پخته نیاز دارید.

سپس همه چیز را در کاسه بریزید. لازم نیست میزان مشخصی از مواد را استفاده کنید، بلکه انتخاب آن به خودتان بستگی دارد. یک فنجان برنج، یک چهارم گوشت، یک چهارم اسفناج، هویج رنده شده، خیار خردشده، حدود 1 قاشق کیمچی و تخم مرغ ها را اضافه کنید. سپس پیازچه و دانه های کنجد را روی آن بپاشید.

منبع مقاله: طرز تهیه بی بیمباپ غذای معروف کره ای

انتشار: 23 مهر 1400 بروزرسانی: 23 مهر 1400 گردآورنده: nbdfars.ir شناسه مطلب: 657

به "مقاله: طرز تهیه بی بیمباپ غذای معروف کره ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه بی بیمباپ غذای معروف کره ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید